slide9991

COROPOULIS PACKAGING έχει ιστορία από το 1893. Η εταιρεία παράγει και εισάγει υλικά συσκευασίας και μηχανήματα/εξοπλισμό για τις βιομηχανίες οίνου, ποτοποιίας, φαρμακευτικών προϊόντων, ποτών, νερού, ελαίων, τροφίμων, καλλυντικών κ.λπ. Διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων της και τη συνεχή εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη των πελατών της.

BERLIN PACKAGING | COROPOULIS PACKAGING

Berlin Packaging | Coropoulis Packaging αποτελεί μέρος του τμήματος ΕΜΕΑ της Berlin Packaging, του μεγαλύτερου προμηθευτή Hybrid Packaging Supplier® γυάλινων, πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών και πωμάτων στον κόσμο.

Με πάνω από 100 χρόνια στον κλάδο της συσκευασίας, πάνω από 2.200 επαγγελματίες συσκευασίας και ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών και αποθηκών, η Berlin Packaging παρέχει συσκευασίες και υπηρεσίες σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η Berlin Packaging | Coropoulis Packaging είναι μέρος της Berlin Packaging MED με γραφεία σε όλη την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία.

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ HYBRID PACKAGING SUPPLIER® ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Γυάλινες, πλαστικές και μεταλλικές συσκευασίες και πώματα.
Το επιχειρηματικό μοντέλο μας έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τη διαδικασία συσκευασίας εύκολη για τους πελάτες μας: Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία, από τη σύλληψη της ιδέας έως τον σχεδιασμό, την προμήθεια, την αποθήκευση, την αποστολή και την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Είμαστε ένας Hybrid Packaging Supplier®, το οποίο σημαίνει ότι είμαστε μια εταιρεία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία σχεδιασμού και καινοτομίας, υπηρεσιών κατασκευής και εξυπηρέτησης πελατών στη βιομηχανία συσκευασίας.

  • Σχεδιασμός και Καινοτομία - Διαμορφώνουμε το μέλλον της συσκευασίας

    Δημιουργούμε λύσεις σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Για εμάς, η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι συνυφασμένες. Πιστεύουμε ότι είναι εξίσου σημαντικές και αυτό είναι το μυστικό για τη δημιουργία καλύτερων συσκευασιών.


    Διαθέτουμε εσωτερικό τμήμα συμβουλευτικής σε θέματα καινοτομίας, το Studio One Eleven, το οποίο ενώνει τη δημιουργικότητα με την τεχνική. Απαρτίζεται από πολλούς έμπειρους σχεδιαστές, μηχανικούς και ειδικούς μάρκετινγκ που είναι έτοιμοι να βρουν καινοτόμες λύσεις και να αναδείξουν το εμπορικό σήμα και τη συσκευασία των πελατών. Το Studio One Eleven συνδυάζει τις εστιασμένες στον καταναλωτή πτυχές ενός γραφείου σχεδιασμού με την αυστηρότητα και την πειθαρχία ενός κατασκευαστή, προσφέροντας στους πελάτες μας μια «υπηρεσία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης» για όλες τις ανάγκες τους όσον αφορά την καινοτομία στη συσκευασία.

  • Υπηρεσίες Κατασκευής - Διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας έχουν ακριβώς τη συσκευασία που χρειάζονται

    Αναζητούμε συνεχώς τους καλύτερους συνεργάτες για την προμήθεια κορυφαίας ποιότητας γυαλιού, πλαστικού, μεταλλικών συσκευασιών και πωμάτων, προσφέροντας περισσότερα από 50.000 είδη παγκοσμίως. Για αυτόν τον λόγο, υποσχόμαστε στους πελάτες μας ενδελεχή παρουσία σε τοπικό επίπεδο, ώστε να κατανοήσουμε πλήρως και να ικανοποιήσουμε τα εξειδικευμένα αιτήματά τους.

  • Εξυπηρέτηση Πελατών - Φροντίζουμε τους πελάτες μας

    Βελτιστοποιούμε την αποθήκευση, τη διαχείριση και την αποστολή των προϊόντων των πελατών μας χάρη σε ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής που αποτελείται από πάνω από 150 τοποθεσίες και ένα πρώτης τάξεως σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και εξατομικευμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.